SHCB-Forum Help  
Credits: X-Forum     Zoeken in de forumberichten Begin Naar de SHCB-Homepage
BeginBegin HelpHelp InloggenInloggen
SHCB-Forum
Help

[ Help onderwerpen | Ga terug ]

Het doel van dit forum
Het doel van dit forum is om met name de leden van de SHCB 'dichter bij elkaar' te krijgen, door ze de mogelijkheid te geven met elkaar te communiceren. Men kan een vraag of opmerking plaatsen die door iedereen gelezen kan worden. Op die vraag kunnen andere SHCB-leden die zich hebben ingeschreven op het forum, een antwoord of reactie geven.

Onderverdeling
Het forum is onderverdeeld in een aantal hoofdrubrieken zoals bijvoorbeeld Algemeen, Hardware en Software. Binnen deze hoofdrubrieken vindt u weer een aantal subrubrieken, ook wel gespreks-onderwerpen genoemd. Deze gespreks-onderwerpen (behalve in het afgeschermde gebied) kunnen door iedere bezoeker worden gelezen op het forum.
Ieder SHCB-lid kan lid worden van het forum, waarna men zelf berichten kan achterlaten voor anderen. Men kan dan tevens zelf een gespreks-onderwerp toevoegen.
Lid worden, en ook lid blijven is gratis.

Beheer
De hoofdbeheerder (administrator) van het forum, houdt het op orde en heeft een alziend oog. Er zijn duidelijke regels opgesteld. Deze krijgt u te zien (u moet accoord gaan hiermee...) als u Forum-lid wilt worden. De beheerder ziet er op toe dat deze regels worden nageleefd.

Zie ook

Hoe toon ik het beginscherm?

Heeft u meer hulp nodig, e-mail dan naar SHCB-Forum@arracom.nl,
geef evt. ook de naam van dit help onderwerp op (forum), en geef duidelijk aan waar u hulp bij nodig heeft.


Lijst van gebruikers Lijst van gebruikers     Wie is online: 1 gast