SHCB-Forum Help  
Credits: X-Forum     Zoeken in de forumberichten Begin Naar de SHCB-Homepage
BeginBegin HelpHelp InloggenInloggen
SHCB-Forum
Help

[ Help onderwerpen | Ga terug ]

Waarom lid worden van het Forum?
U kunt uitsluitend als SHCB-lid inschrijven op het Forum en daarmee lid worden van het forum. Als Forum-lid kunt u inloggen op het forum, en zelf berichten plaatsen. Ook kunt u dan zelf een gespreks-onderwerp starten, waarbij leden antwoord kunnen geven op uw vraag/mening/bericht.
Inschrijven is eenmalig nodig.... Bij een volgend bezoek hoeft u alleen maar in te loggen.

Hoe krijg ik dit inschrijfvenster in beeld?

Nogmaals: Inschrijven is alleen nodig als u nog niet ingeschreven bent op het Forum. Bij een volgend bezoek hoeft u alleen maar in te loggen

Login / Persoonlijke informatie
Allereerst is het belangrijk om een naam in te vullen. Onder deze naam zullen andere leden u herkennen op het forum. Dit kan uw eigen naam zijn, maar ook een pseudoniem.

Het wachtwoord zult u privé moeten houden. Mensen kunnen anders misbruik maken van uw lidmaatschap. Dankzij uw login naam kan het forum zelf u herkennen, en deze naam moet dus ook uniek zijn in het forum. Daarom is het ook onmogelijk om deze naam te verbergen voor andere leden.

Wachtwoorden
Uw wachtwoord wordt versleuteld voordat het bewaard wordt, waardoor niemand uw originele wachtwoord zomaar kan achterhalen. Ook de beheerders zijn niet in staat om u te vertellen wat uw wachtwoord is. De administrator kan u wel een nieuw wachtwoord verstrekken dat dan bij een volgend bezoek weer gewijzigd kan worden.

Voor extra veiligheid is het verplicht een wachtwoord van ten minste 6 tekens te hebben. Het is aan te raden verschillende letters en tekens te kiezen. Hierbij kunt u denken aan hoofd en kleine letters, nummers en interpunctie tekens!

Privé e-mail adres
Het is verplicht om uw e-mail adres op te geven, zodat wij u altijd kunnen informeren of waarschuwen. U kunt wel zelf aangeven of uw e-mail adres voor anderen zichtbaar mag zijn.

Meer persoons informatie
Nadat u ingeschreven bent, kunt u extra informatie opgeven, zoals Instant messaging adressen, persoonlijke teksten en persoonlijke informatie. Ook kunt u dan een eigen afbeelding kiezen waardoor andere leden u beter zullen herkennen.

Heeft u meer hulp nodig, e-mail dan naar SHCB-Forum@arracom.nl,
geef evt. ook de naam van dit help onderwerp op (addmember), en geef duidelijk aan waar u hulp bij nodig heeft.


Lijst van gebruikers Lijst van gebruikers     Wie is online: 1 gast