SHCB-Forum Help  
Credits: X-Forum     Zoeken in de forumberichten Begin Naar de SHCB-Homepage
BeginBegin HelpHelp InloggenInloggen
SHCB-Forum
Help

[ Help onderwerpen | Ga terug ]

Gespreks-onderwerp plaatsen
Als u lid bent kunt u gespreks-onderwerpen plaatsen op het forum. Het onderwerp dat u plaatst kan een vraag, stelling, constatering of opmerking zijn waarvan u wilt dat andere mensen er op reageren. Zodoende kunt u een antwoord op uw vraag krijgen, of zien hoe andere mensen over het geplaatste onderwerp denken.

Hoe toon ik dit venster?

Voordat u een bericht kunt plaatsen moet u eerst lid worden, en ingelogd zijn uiteraard.

Bericht
Typ een duidelijke bechrijving als titel van het bericht. Vervolgens kunt u een bericht typen. Voordat u het onderwerp daadwerkelijk plaatst is het handig om eens op voorbeeld te klikken. Dat ziet u hoe het bericht er uit zal gaan zien. Dit is vooral handig als u smileys en/of opmaak gebruikt.

Smileys
Smileys (ook wel emoticons) worden door veel internetters gebruikt om een gevoel of gezichtsuitdrukking aan te geven in een stuk tekst. Veelal worden de tekens ;) en :( gebruikt (knik met uw hoofd een beetje naar links). In dit forum worden deze uitdrukkingen vervangen door echte plaatjes, wat een stuk duidelijker en mooier is. Het is mogelijk om een smiley te laten toevoegen door op het desbetreffende plaatje te klikken in de speciale knoppenbalk.

Opmaak
Gevorderde gebruikers zullen mogelijk de speciale knoppenbalk gebruiken om hun bericht op te maken. Deze opmaak word echter niet direct toegepast, maar er worden een aantal speciale codes in het bericht neergezet. Deze codes worden later gebruikt om echte opmaak te tonen.
Zie ook: Opmaak voorbeelden.

Heeft u meer hulp nodig, e-mail dan naar SHCB-Forum@arracom.nl,
geef evt. ook de naam van dit help onderwerp op (addtopic), en geef duidelijk aan waar u hulp bij nodig heeft.


Lijst van gebruikers Lijst van gebruikers     Wie is online: 1 gast